Magazin

Nekadašnja se*s bomba i zvijezda 90-ih danas uživa na selu, uzgaja životinje, voće i povrće: Evo kako izgleda

Napisao A. K.

Bila je jedna od najvećih hrvatskih zvijezda devedesetih godina, žarila je i palila dance scenom hitovima “Šumica”, “Da mu nisam dala”, “Cigareta”, a danas živi daleko od svjetla reflektora i vodi potpuno drugačiji život.

Riječ je o Ivani Banfić, vladarici dance ere u Hrvatskoj, koja se nakon burnog estradnog života povukla i živi na selu sa suprugom i sinom te uzgaja životinje i domaće voće i povrće na svojoj farmi.

Koliko uživa potvrdila je i nedavnom fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu, na kojoj uživa u suncu bez trunčice šminke na licu.

– Ne mislim više snimati nove pjesme i albume. Mislim kako ću se povući i pjevati samo u svojem selu obitelji i prijateljima. Ali tko zna –kazala je Ivana u jednom intervjuu.

Nekadašnja glazbenica, koja ima titulu tjelesno orijentiranog psihoterapeuta, izjavljivala je kako je dugo željela živjeti u skladu s prirodom.

– Volim jesti hranu koju sam sama uzgojila prirodnim metodama. Za početak ću uzgajati organsko voće i povrće za vlastite potrebe, a dio ću podijeliti i prijateljima – izjavila je svojedobno Banfić za “24 sata“.

Komentari

komentara