Magazin

Napala me iz čista mira i šutnula! Na vjerenicu Željka Šašića nasrnula bivša žena Sonja

Napisao H. H.

Vjerenica Željka Šašića Katarina Lazić tvrdi da je Šašićeva bivša supruga Sonja Vuksanović u noći između subote na nedjelju fizički nasrnula na nju!

Kako saznajemo, incident se dogodio ispred jednog restorana na Novom Beogradu (ime poznato redakciji). Katarina Lazić za “Telegraf” kaže da ju je Sonja navodno vrijeđala te fizički napala.

– Iz čista mira se zaletjela i šutnula me. Ja sam izašla da sačekam drugaricu, a ona je stajala na ulazu. Zaletjela se i šutnula me je. Počela je da me vrijeđa: “Ku*vetino raspala”. Odmah smo pozvali policiju koja je napravila zapisnik. Bila sam u Urgentnom centru. Psihički mi je jako teško zbog svega što se dogodilo – kaže Katarina.

Prema priči svjedoka, Sonja je policiji rekla da ne zna o čemu se radi, te da je očigledno da neko preko nje želi popularnost.

Sa Sonjom smo sve do puštanja ovog teksta pokušali da stupimo u kontakt, ali ona nije odgovarala na naše pozive, kao ni na poruke.

Podsjetimo, Željko Šašić je prvi suprug Sonje Vuksanović, kojeg je ostavila zbog Ace Lukasa. Iz braka imaju kćerku Sofiju Šašić, a poznato je da nisu u dobrim odnosima.

Komentari

komentara