Magazin

Ovako je BEKUTA IZGLEDALA PRIJE PLASTIČNIH OPERACIJA!

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Ana Bekuta zategla je kožu lica i vrata prije dvije godine, a jedan srbijanski magazin došao je u posjed fotografija koje je pjevačica slala svom estetskom hirurgu u Španiju prije nego je zahvat obavljen.

 

Po njegovom savjetu pjevačica se fotografisala bez šminke, i to iza svakog ugla da bi joj se na fotografiji vidjele sve bore i izraženo crvenilo na vratu. Većina se sjeća pjevačice i iz perioda spuštenih kapaka i sa zaobljenim nosem, a skalpel je po svemu sudeći pomogao da se “poboljša”, prenose srbijanski mediji…

Ana Bekuta – Telegraf.rs

Bekuta je prije 15 godina operisala nos, a na jednoj klinici u Beogradu korigovala je kapke i ubrizgavala botoks. Međutim ozbiljniju intervenciju pjevačica je prije dvije godine odlučila da uradi i Španiji kod svjetski poznatog plastičara.

“Bekuta je poznata kao žena koju krasi izuzetan glas i taj kvalitet nikad niko nije mogao da joj ospori. Međutim, ona nije uvijek izgledala onako kako je željela. Godine prolaze, a ona i dalje nastupa i veoma joj je važno da izgleda lijepo. Često odlazi na tretmane lica i tijela, pomoću kojih svoju kožu održava vitalnom. Ali to nije dovoljno, pa se s vremena na vrijeme podvrgne i nekoj estetskoj korekciji. Operisala je nos, očne kapke, popunila je usne, a pretpostavlja se da su i njene grudi bile na doradi. Na botoks ide redovno“, priča dobro obaviješteni izvor.

Komentari

komentara