Magazin

SNIJEG JOŠ DANAS, STIŽE NOVA PROMJENA VREMENA: Donosimo prognozu za narednih nekoliko dana

Napisao H. H.

Danas u Bosni i Hercegovini novo naoblačenje s juga koje će donijeti kišu

Snijeg je moguć u Krajini i na planinama. Slabije padavine prijepodne, a više padavina od poslijepodnevnih sati. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka između -2 i 2°C, na jugu do 8°C, a najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 9°C, na jugu do 14°C.

Sutra u Bosni i Hercegovini oblačno s kišom. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5°C, na jugu do 10°C, a najviša dnevna temperatura zraka do 12°C.

U srijedu u Hercegovini oblačno, u Bosni djelomično vedro. Kiša uglavnom u Hercegovini. U Bosni slabi lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 6°C, na jugu do 8°C, a najviša dnevna između 7 i 13°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno sa slabom kišom. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 4°C, na jugu do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 6 i 14°C.

Komentari

komentara