Magazin

SKANDAL NA SVADBI: Svekar je ščepao mladu i uslijedila je AGONIJA

Napisao H. H.

Odvratan prizor sa svadbe zaprapastio je fanove i potom zgrozio ciejli svijet.

Nema mlade koja nema velika očekivanja od dana vjenčanja. Želi da tada sve protekne glatko i da se u takvoj atmosferi zakune na vječnu ljubav svom izabraniku. Potom slijedi i čuveni prvi poljubac vjenčanog para koji, kao što ime kaže, uključuje mladu i mladoženju. Ne mladu i svekra. A ovoj nesretnoj ženi iz Kine desio se taj poljubac sa svekrom, piše “Daily Mail“.

– Ja sam predstavljao mladu dok je ona sa svekrom hodala podijumom, a onda ju je odjednom zgrabio i poljubio – opisuje voditelj programa svadbe.

Svekar je, po svjedočenju svatova, bio proprilično pijan, a po kineskim medijima sada kruži priča i da je sin nakon cijelog ovog incidenta prebio oca, ali i da je otac navodno izvršio samoubistvo. U međuvremenu, ljudi se zgražavaju nad viralnim snimkom komentarišući da im se od prizora “povraća” i da bi svekar morao da bude na neki način kažnjen za takvo ponašanje.

Incident se, inače, dogodio 15. februara u gradu Huai'an. Snimak je obišao ne samo Kinu nego i cijeli svijet, a porodica sada preklinje za malo privatnosti, ali i mole ljude da prestanu da “šire tračeve”.

Komentari

komentara