Magazin

POLICIJA UHVATILA MAJKU ZORANA MARJANOVIĆA U TEŠKOJ PREVARI!

Napisao A. K.

Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, izvadila ličnu kartu sa svojom slikom i otiskom prsta, ali na ime Zoranove majke Zorice Marjanović. U policiji i tužilaštvu još nisu otkrili zašto je Vera koristila Zoričin identitet i to istraga tek treba da utvrdi!

Zanimljivo je i da je Vera izvadila ličnu kartu sa Zoričinim podacima prije šest mjeseci, samo mjesec dana prije nego što je Zoran uhapšen za Jelenino ubistvo.

Izvor iz istrage kaže da je policija po prijavi građana došla do saznanja da Vera Vukomanović poseduje falsifikovanu ličnu ispravu.

– Zbog toga su u četvrtak inspektori otišli u kuću porodice Marjanović u Borči, jer Vera tamo provodi puno vremena, maltene živi sa tom porodicom. Policajci su imali nalog za pretres kuće, ali on nije izvršen jer je Vera odmah dala spornu ličnu kartu na uvid – navodi naš izvor.

Tada su inspektori vidjeli da je na ličnoj karti bila slika Vere Vukomanović, kao i njen otisak prsta.

– Međutim, ime i svi ostali lični podaci pripadaju Zorici Marjanović. Obje su odvedene u policiju, ali i Zorica i Vera su tvrdile da nemaju pojma kako se to dogodilo – rekao je izvor Informera.

Istraga sada ide u više pravaca, jer je sporna lična karta mogla biti zloupotrebljena na više načina.

– Vrlo je interesantan datum vađenja tog dokumenta. Dakle, on je izdat samo mjesec dana prije hapšenja Zorana Marjanovića, koji je baš u to vrijeme pokušavao da proda kuću ubijene supruge Jelene. Ta kuća je inače pripadala Jeleninoj pokojnoj majci Zorici Krsmanović.

Moguće je, dakle, da je Zoranova majka svojevoljno prepustila svoj identitet kumi Veri, čime joj je omogućila da u njeno ime raspolaže i imovinom i porodičnim nasledstvom, a da se Marjanovići i ne pojavljuju u javnosti!

Na taj način Vera bi mogla da završava sve pravne poslove ove porodice predstavljajući se kao Zorica Marjanović – priča sagovornik Informera.

Na drugoj strani, kaže on, moguće je i da je riječ o nekom banalnijem razlogu, iako je to manje vjerovatno.

– Možda je Vera uzela ličnu kartu sa Zoričinim imenom da bi umjesto nje podizala novac sa računa ili tako nešto slično. Međutim, bilo bi zaista suludo praviti lažna dokumenta i činiti ozbiljno krivično delo iz tako banalnih razloga! Zato se i pretpostavlja da su zamjenom identiteta Vera i Zorica planirale nešto mnogo krupnije, i to u vezi sa imovinom – kaže on.

(Informer)

Komentari

komentara