Magazin

ŠIMANOVCI ĆE EKSPLODIRATI! Kćerka popularnog PJEVAČA ulazi u Zadrugu: Tri puta je ODBIJALA, a sada…

Napisao A. K.

Da u Zadruzi ništa nije nemoguće uvjerili smo se više puta. A sada, sudeći prema nagađanjima, ali i njenom ličnom stavu, izgleda da će se Zadrugarima pridružiti još jedna stanarka. Čini se da je prva najveća bomba bio ulazak Kristine Kije Kockar, koja je bukvalno zabezeklula javnost kada se pojavila na vratima luksuznog imanja, i svojim pogledom prostrijelila svog nevjernog muža Slobodana Slobu Radanovića i njegovu djevojku Lunu Đogani.

Nakon nje, kao bomba je odjeknula vijest da dolazi do najvećeg rijaliti transfera ikada, kada je Miljana Kulić u blagoslovenom stanju prešla iz Parova u Zadrugu (Mnogi su šaljivo uporedili njen prelazak sa transferom Figa iz Barselone u Real).

Bilo kako bilo iznenađenjima nikad kraja. A ovoga puta, kćerka popularnog pjevača Sinana Sakića, koji je prošle godine imao ozbiljnih zdravstvenih problema  riješena je da zakuca na vrata popularnog imanja.

Ona je u komentarima poručila da je više puta bila pozvana od strane produkcije da uđe u Zadrugu, ali je čak tri puta odbila. Ipak, izgleda da je riješila da promijeni mišljenje, pa je na društvenim mrežama poručila da ozbiljno razmišlja da se pridruži zadrugarima.

– Da, i to 3 puta, ali zbog ovakvih sam odbila, što ne znači da na kraju ne uđem, sad ozbiljno razmišljam, majke mi – napisala je Đulkica Sakić Amidžić, kako se potpisuje na Fejsbuku.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara