Magazin

Prve izjave Anđelovog ujaka! Evo šta kaže na Gocine žestoke optužbe na njihov račun i tužbi koju podnosi protiv nje!

Napisao A. K.

Anđelo Ranković zbog veze sa Teodorom Džehverović prolazi kroz pravi haos u Zadruzi, naročito otkad je u rijaliti ušla i Teodorina majka Goca. Međutim, najveća drama izbila je kada je Goca prije nekoliko noći iznijela šokantne tvrdnje i optužbe na račun Anđelovog ujaka, beogradskog frizera Predraga Peđe Rankovića.

Anđelova porodica sve do sada je ćutala, ali se Peđa sada konačno oglasio.

Kako kaže, on i Anđelova majka Ljiljana nijedan intervju do sada nisu dali u kojem su na Teodorin račun iznijeli šokantne optužbe poput te da je bila u vezi sa Žikom Jakšićem.

– Ovo je sve otišlo predaleko. Anđelo se jako sekira zato što mu je ona prenijela neke informacije iz spoljnjeg svijeta, a svi dobro znaju da mi nikakve intervjue nismo davali. On sada ne zna da li je to što ona priča istina ili nije. Mi ništa nismo rekli. Ja sam dao jedan intervju u kojem sam rekao da mi se ne sviđa koncept rijalitija, a to je bilo prije pet mjeseci – kaže Peđa.

– Mi njega podržavamo u svemu, on je odrastao čovjek. Podržali smo ga i kada se selio u Dubai… Njegov izbor, njegova stvar – dodaje Ranković.

Podsjetimo, Goca je Anđelu rekla kako je njegov ujak homos*ksualne opredijeljenosti, a spomenula je i pjevačicu sa kojom Peđa ima kćerku, pa je i na tu temu iznijela niz šokantnih informacija.

U želji da odbrani svoju porodicu Anđelo je nakon tog haosa ispričao neke stvari o privatnom životu svoje porodice i svog ujaka, ali Peđa kaže da mu ne zamjera jer je tamo gdje jeste.

– Oni poslije izvijesnog vremena nisu svjesni gdje se nalaze, ali ja njemu ne zamjeram na tome što je iznio neke stvari iz svog intimnog života, odnosno našeg. Nemamo mi šta da mu zamjerimo, ničega se u životu ne stidimo – kaže čuveni beogradski frizer.

Posljednja stvar za koju smo ga pitali jeste da nam prokomentariše saznanje da je protiv Goce podnio tužbu, te da će putem suda istjerati istinu na vidjelo. Međutim, Ranković nije želio konkretno da odgovori na ovo pitanje.

– Mene je sramota da idem po sudovima da se blamiram, ali ovo je prešlo svaku granicu – rekao nam je Ranković koji je, kako smo saznali, već pribavio sve snimke za koje smatra da su sporni, i predao ih svom pravnom zastupniku.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara