Magazin

Kijin Andrija prvi put iskreno o njenom odnosu sa Filipom, i šta će biti sa njima kada Kristina izađe iz Zadruge!

Napisao A. K.

Kristina Kija Kockar već nekoliko dana u centru je pažnje zbog odnosa sa Filipom Đukićem, a tema o kojoj bruje i zadrugari i gledaoci jeste njihova akcija u toaletu hotela Zadruge. Nakon što je zadrugarima pušten snimak o kojem se danima polemiše, Kristina i Filip tvrde da se među njima baš ništa nije dogodilo, naročito ne s*ks, iako svi u kući vjeruju da lažu.

Cijela ova situacija je podigla ogromnu prašinu, a učesnici, gledaoci, pa i sama Kija su se pitali kako je Kristinin sadašnji dečko Andrija Lazović reagovao na sve to i da li je još uvijek čeka.

Kako bi saznali iz prve ruke šta se tu zapravo dešava i da li je Kristina još uvijek Andrijina djevojka, novinari Telegrafa su kontaktirali Lazovića.

Na pitanje da li je još uvijek sa Kijom u vezi kaže da je, što se njega tiče, sve okej, ali otkriva šta će biti kada Kija napusti rijaliti.

– Neću ništa da komentarišem, jer sve što kažem drugačije se napiše i protumači. Što se mene tiče, Kija i ja smo okej. Sačekaću je kad izađe, pa ćemo popričati i samo ćemo nas dvoje znati šta i kako dalje. To će ostati između nas – kaže nam Andrija.

Pitali smo ga i da prokomentariše temu o kojoj se trenutno najviše priča, a tiče se Kijinog i Filipovog navodnog s*ksa u toaletu.

– Ne znam šta da mislim. Neko mi kaže da je to namješteno, neko kaže da nije. Ali, sa njom ću porazgovarati kada izađe, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje – kaže on.

Na pitanje da li vjeruje Kiji kada kaže da sa Filipom ništa nije bilo, dao je pomalo dvosmislen odgovor.

– Ja generalno mnogo vjerujem ljudima… – poručuje Andrija za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara