Magazin

ON JE USPIO POGODITI ODGOVOR NA VJEČNO PITANJE: „ŠTA ŽENE ŽELE“?

Napisao H. H.

Ženski rokovnik za 2018. godinu prvi je rokovnik u svijetu čija će naslovnica “oživjeti” pomoću AR tehnologije proširene stvarnosti.

Gotovo da ne postoji žena u Bosni i Hercegovini ili Hrvatskoj koja nije čula za Ženski rokovnik, a veliki broj žena smatra da je najvažnija stvar koju neizostavno moraju imati u tašni, mala, šarena, magična sveska.

Ženski rokovnik, uspijeva već desetljećje, pogoditi odgovor na vječno pitanje: „Šta žene žele“?

Pomaže nam da držimo fokus na onome što je najvažnije, nama samima i kvalitetnom planiranju vremena za sve što nam je istinski važno.

U sklopu rokovnika nalaze se podjećanja na stvari koje moramo uraditi, na datume koje ne smijemo zaboraviti, ali i na ono što nas raduje. Ženski rokovnik ponekad služi i kao štivo za čitanje, obzirom da sadrži brojne motivirajuće citate, s ljubavlju odabrane da svaku ženu podjeti koliko je jeidnstvena i divna u svojoj jedinstvenosti.

Pored ovoga, ženski rokovnik za 2018. godinu prvi je rokovnik u svijetu čija će naslovnica uz pomoć golivecarda “oživjeti” pomoću AR tehnologije proširene stvarnosti. Kako bi naslovnica oživjela potrebno je preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju golivecard putem Apple Storea ili Google Play Storea i pomoću aplikacije skenirati QR kod koji se nalazi na naslovnici, te potom skenirati naslovnicu koja će “oživjeti” s ekskluzivnim AR videom. Video će se mijenjati 2 puta mjesečno i korisnicama Ženskog rokovnika tijekom 2018. godine donositi ekskluzivne promotivne poruke razvijene u saradnji s partnerima Ženskog rokovnika.

Ženski rokovnik nije još samo jedan planer, ovo je rokovnik sa srcem koji će vas osvojiti i koji ćete zavoljeti na prvu. Vaš primjerak                                                                                                   senzacija.ba

Komentari

komentara