Magazin

Armin Mulić je prije tri dana ukopao brata, a danas sa svojom ekipom pomaže u traganju za mladićem koji se utopio u Maglaju!

Napisao A. K.

Armin Mulić, brat tragično stradalog Aldina Mulića kojem je u srijedu obavljena dženaza, a koji se utopio u Miljacki 13. decembra, sakupio je ekipu ljudi i danas se uputio u Maglaj. Cilj je pronalazak tijela 19-godišnjeg Esada Omersoftića, koji je u noći s 31. decembra na 1. januar oko tri sata ujutro očevim vozilom sletio u rijeku Bosnu.

Armin Mulić je zajedno sa svojim prijateljima i ljudima koje je angažovao pronašao tijelo svog brata Aldina Mulića, kojem je ove srijede obavljena dženaza. Sada je pokazao veliko srce time što je odlučio pomoći porodici Omersoftić koju je zadesila ista tragedija.

 

Uz opremu koju je ranije obezbijedio, nekolicinu prijatelja i onih koji su se sami javili u želji da pomognu u traganju tijela mladića, Armin Mulić se danas uputio u Maglaj, gdje pretražuju korito rijeke Bosne.

 

Podsjećamo, danas je trinaesti dan od tragedija koja je zadesila Maglaj, a kada je 19-godišnji  Esad Omersoftić  očevim vozilom sletio u rijeku Bosnu.

 

Ekskluziva.ba

Komentari

komentara