Magazin

Brčko – Brutalno pretučen jedan od trenutno najtraženijih pjevača u regionu!?

Napisao admin

Popularni folk pjevač i trenutno jedan od najtraženijih pjevača u regionu, Adil Maksutović navodno je brutalno pretučen tokom nedavnog gostovanja u Brčkom.


Adil Maksutović (foto: cure.ba)

Tvrdi se da je muzičar zabrinut za svoju bezbjednost zbog čega je otkazao sve nastupe u Bosni i Hercegovini, piše ekskluziva.ba, koja citira i priopćenje koje je stiglo na e-mail adresu spomenutog portala:

– Grupa nepoznatih ljudi je sačekala Adila sa svojim bendom nakon čega su ih brutalno pretukli. Najbolje od svih je prošao Adilov kum koji je nekako uspio pobjeći. Adil je prestrašen i uskoro bi trebao dati izjavu za medije.

Djelimičnu potvrda ove priče nalazi se na Facebook profilu sarajevskog restorana `Bazeni`, gdje je Adil trebao nastupiti za Dan žena 8. mart. Pjevač je otkazao ovaj koncert, a evo kako je obrazloženo:

Obavijest – Izvinjenje svim cijenjenim gostima restorana `Bazeni` od strane organizatora i najavljenog gosta za 8. mart, Adila Maksutovića, koje se sadrži u sljedećem:

Autentično izvinjenje Adila:

– Druže Čolpa, tebi i vašem objektu svaka čast, ali u Bosni i Hercegovini se ne osjećam bezbjedno. Imao sam određenih, velikih problema prošlog četvrtka na jednom od svojih gostovanja sa bolnim završetkom. Sva gostovanja po Bosni i Hercegovini sam otkazao. Druže, meni je ovo veoma teško, teže nego tebi i tvojim gostima. Molim te, izvinit ćeš se svojim gostima u moje ime. Mnogo mi je žao što ću sjediti kući i žaliti što nisam sa vama u vašem cijenjenom objektu. Žao mi je što sam se povukao u vrijeme kada sam najpopularniji. Molim vas da me shvatite i razumijete, jer je ovo moja konačna odluka i neću je promijeniti. Puno vas voli i pozdravlja, vaš Adil.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara