Magazin

LJUBAV ADILA I ANE TRAJE OD MALIH NOGU: Džejovu kćerku sam upoznao sa 11 godina!

Napisao H. H.

Adil Maksutović (33) ćerku Džeja Ramadanovskog, s kojom je dugo godina bio u vanbračnoj zajednici, upoznao je sa samo 11 godina.

Sudbina je spojila Adila i Anu Ramadanovski (27) 1994. godine. Tada su Maksutovićevi roditelji bili u potrazi za nekretninom i svidela im se jedna u Kotežu koja je bila u Džejovom vlasništvu.

– Adilov otac i Džej su se poznavali još iz mlađih dana, a odnose su obnovili 1994, kada su Maksutovićevi kupili stan u Kotežu od Džeja i njegove supruge Nade, Anine mame. Džej se s porodicom preselio samo 100 metara niže, tu su sagradili kuću – kaže izvor Kurir Starsa blizak folkeru.

On tvrdi da su Ana i Adil odmah počeli da se druže, jer su se njihove porodice posećivale.

– Adil je, koliko znam, pet-šest godina stariji od Ane. Igrali su se u ulici, išli jedno drugom na rođendane, ili bi Ana s Nadom dolazila kod Adilove mame. Onda se odselila iz Koteža kad se Nada razvela od Džeja – priča sagovornik Starsa.

O ponovnom susretu s Anom pričao je Adil i za Grand TV.

– Ana je živela na Dorćolu s Džejom i stvarno se dugo nismo videli. Sreo sam je 2005. na jednom veselju. Rekao sam joj: „Baš si porasla.“ Njena mama me je mnogo volela, pa nam je bila i provodadžija. Kad nas je videla, rekla mi je da joj ćerku vodim na piće. Tako je počela naša priča, iz šale, a rodila se ljubav zbog koje smo i dan-danas zajedno – kaže Maksutović.

Komentari

komentara