Magazin

Imitiraju, bježe iza zavjese i pucaju od ljubomore: Ovako se ponašaju kućni ljubimci dok im vlasnici vode ljubav

Kućni ljubimci nam mijenjaju život nabolje – osim možda kad je u pitanju naš seksualni život. Priče ovih parova definitivno dokazuju da nije uvijek lako s njima. Vlasnici pasa i mačaka širom svijeta odlučili su na forumima podijeliti priče o tome kako im se kućni ljubimci ponašaju dok su oni zauzeti u spavaćoj sobi:

“Svaki put kad krenemo, moj pas poludi od ljubomore.”

“Djevojka i ja smo zajedno već 2 godine, a moj pas i dalje svaki put kada želimo da vodimo ljubav ima ljubomorne ispade. Najčešće počne lajati na nas, a kad ga izbacimo iz sobe, cvili ispred vrata dok ne završimo. Poslije toga je ljut.”

“Pas mog dečka se skriva, moja mačka skače u krevet.”

“Moj dečko ima preslatkog haskija koji se svaki put kad se krenemo ljubiti sakrije iza zavjese. Moja mačka, s druge strane, nije sramežljivi tip. Svaki put kad smo u krevetu i vidi da kreće akcija, skoči na krevet i ne da nam mira. Bivšeg je jednom i izgrebala, ali to joj više ne zamjeram.”, prenosi dnevno.rs.

“Zlatne ribice su nezainteresovane, a pas nas oponaša.”

“Imam tri ljubimca – dvije ribice i jednog psa. Ribice su nezainteresovane, kao i uvijek, ali pas je nepristojan za troje. Kada vodimo ljubav, on uđe u sobu jer zaboravimo da zatvorimo vrata, oponaša nas, to jest vodi ljubav sa tepihom. Smiješno i neugodno u isto vrijeme.”

“Moja mačka sjedi i bulji.”

“Imam mačku koja je poprilično stara, a u nekoliko navrata kad je bila prisutna u sobi za vrijeme seksa, samo je sjedela na fotelji i buljila u nas. I osuđivala.”                                                                                                                                                                                    aura.ba

Komentari

komentara