Magazin

Jedina stvar koju treba da poslušate u 2018: Svaki znak da se drži ovoga!

Napisao H. H.

Provjerite šta radite pogrešno.

Ovan

U nadolazećoj godini treba da iskoristite priliku da razvijate samopouzdanje. Ponekad se obično previše izgubite u svim stvarima koje želite ostvariti da ne vidite kako vaše reči i radnje utiču na ljude oko vas. Pazite da i sami obraćate pažnju na sebe – a ne samo na ono što morate da učinite, piše “Stil“.

Bik

Iduće godine izađite malo izvan vaše zone udobnosti. Oduvijek ste osjećali odbojnost prema stvarima i ljudima koji vam stvaraju neprijatnost. Ali, takođe, ne prepoznajete da je stavljanje u neprijatne situacije nužan korak prema rastu i razvoju. Nemojte se zatvarati.

Blizanci

Cijelu narednu godinu iskoristite da budete sebični. Usredserdite se na razvijanje vlastitog odnosa sa sobom. Tokom svog života uvijek ste mislili na druge. Vi ste generalno promišljen pojedinac koji uvijek želi da služi ljudima oko vas. Ali takođe ste zanemarili sebe kao rezultat prekomjernog uključivanja u probleme drugih ljudi.

Rak

U 2017. stalno ste se povlačili u svoju malu ljusku, jer ste se previše uplašili da se otvorite i suočite sa opasnostima svijeta. U 2018. moraćete da rizikujete. Morate da se izvučete iz svoje ljuske. Jedini način da izgradite jake i pouzdane odnose s ljudima jeste da dopustite sebi da postanete osjetljiviji.

Lav

Komunikacija je dvosmjerna ulica. Kao Lav, dobri ste u jednoj fazi komunikacije. Jako dobro izražavate sebe i govorite ono što vam je na umu.
Ali niste posebno sposobni da slušate druge. Vaša novogodišnjarezolucija trebala bi da bude da pokušate da postanete aktivniji u slušanju.

Djevica

Prestanite da mislite da ste super heroj. Kao Djevica, skloni ste precjenjivanju svojih sposobnosti i kao rezultat toga, prilično često ugrizete više nego što možete sažvakati. Prepoznajte sopstvenu ranjivost i prestanite da pokušavate da se rastegnute na sve strane tokom 2018. godine.


Vaga

Prestanite da dopuštate da na vas toliko utiču misli i mišljenja drugih ljudi. Kao Vaga, uvijek ste imali sklonost da živite svoj život prema standardima i sklonostima drugih. Kao rezultat toga, nikada zaista ništa niste učinili samo za vas. U 2018. godini morate da dođete do tačke gdje ćete početi da živite svoj život prema vlastitim standardima i ispunite svoja očekivanja.

Škorpija

Prestani da živite život u krajnostima. Spoznajte da uvijek postoji sredina u svakoj situaciji. U idućoj 2018. godini trebali biste da naučite kako da preuzimate stvari umjereno. Ne morate uvijek da živite tako polarizovan način života. Ne mora sve uvijek da bude crno-belo. Ljudska bića ne mogu biti označavana samo kao crna ili bijela.

Strijelac

Učinili ste to. Istražili ste svijet. Stalno uranjate u mjesta koja vam nisu poznata. Uvijek se izlažete neuobičajenim uslovima. Ali kao Strijelac, morate stvarno da naučite da stojite čvrsto nogama na zemlji. U 2018. godini pokušajte da razvijete sposobnost da se vežete za nešto.

Jarac

Oduvek ste živjeli relativno ozbiljnim životom i dosad ste na taj način dobro funkcionirali. To je razlog zašto ste imali značajan uspjeh u vašoj karijeri. No, kao rezultat, takođe ste se lišili potpunog doživljavanja radosti koje život nudi. Neka 2018. bude godina za opuštanje i zabavu.

Vodolija

2018. godina trebao bi da bude godina u kojoj ćete manifestiovati sve svoje intelektualne snage u opipljive produktivne radnje. Da, imate bogat um i vrlo vredne perspektive. No, jedini pravi način da izvučete maksimum vrijednosti iz vaših misli jeste da stvarno počnete da djelujete s njima za veće dobro.

Ribe

Uvijek ste znali da budete emocionalno stvorenje i sad je vrijeme da to promijenite. Morate da prestanete da dopuštate emocijama i osjećajima da vas lišavaju potpunog načina života. Dopuštate da vaše emocije iscijede ono najbolje iz vas i to stvarno treba da se promijeni. Ove godine, potrudite se da razvijate svoju mentalnu otpornost.

Komentari

komentara