Magazin

Glumac Sergej Trifunović se oglasio na Instagramu povodom samoubistva Praljka, a onda su pljuštali komentari i uvrede…

Napisao H. H.

Beogradski glumac Sergej Trifunović, koji je poznat da je veoma aktivan na društvenim mrežama, nakon što je iz Haga stigla vijest da je haški optuženik Slobodan Praljak popio otrov s kojim je izvršio samoubistvo, na svom Instagram profilu postavio je fotografiju sa tekstom “Danas je Dan Republike, i Stari je popio malo”.

Ta rečenica bila je dovoljna da se u raspravu aktivno uključe njegovi pratioci na Instagramu iz cijelog regiona, a posebno Hrvatske.

ADVERTISEMENTS

Loš režiser i umjetnik

Pljuštale su uvrede i ružni komentari, a mi prenosimo samo jedan dio u kojem mu pojedinci na početku skreću pažnju “da je on umjetnik i da svi poput tebe ne bi trebali onako nešto objaviti” te da se on “najeo dosta ljeba od hrvatskih kuna i da jedva čekaju njegov dolazak u Hrvatsku”.

– Pa moj Sergej, zašto ti ovo treba?! Napravio si goru glupost od Davora Šukera – napisao je jedan od pratitelja, na što je on odgovorio:

– Šuker se slikao na Pavelićevom grobu. Šta je ovde gore? Što ne plačem nad teatralnom smrti jednog lošeg reditelja koji je u nedostatku talenta našao sebe kao zapovednika u prljavom ratu? Ako ništa, bar nije ispao pič..tina kao neki naši generali koji su držali kao taoce cijelu naciju zarad svog dupeta. Dakle, šta je ovde sporno?

Ubrzo je uslijedio novi komentar jednog od članova Instagrama “ja sam mislio da si glumac… Nekad bio… A bio si i ostao ljakse obični… Našmrkani ljakse…”

Zločin je zločin, bez razlike u vjeri

Nedugo nakon toga Sergej se ponovo javio i napisao:

– Je… mater svim generalima i svim uniformama koji su pravili zločine, bez razlike u vjeri i nacionalnosti. Za one kojima nije jasno, još jednom: je… vam mater svima. Svi nazdravite sa Praljkom, prenosi “Avaz“.

Komentari

komentara