Magazin

Nevjerovatno – U sudnici kao podrška dečku koji ju je pretukao!

Napisao admin

Rihanna je išla s Chrisom Brownom na sud kako bi mu dala podršku prije saslušanja vezanog za kaznu koju je Chris dobio nakon što ju je premlatio.


par (foto:dnevnik.hr)

Muzičar Chris Brown ovog nedjelje našao se na sudu kako bi se obranio od optužbe da nije odradio svoj društveno korisni rad koji mu je odredio sud nakon što je pretukao Rihannu.

Podsjetimo, još 2009. godine Chrisu je sud, zbog brutalnog premlaćivanja Rihanne, odredio uslovnu kaznu, društveno-korisni rad, terapiju za savladavanje bijesa te zabranu prilaska Rihanni.

Kako su se Chris i Rihanna pomirili, pjevačica je pokazala da je puna potpore prema 23-godišnjaku pa je s njim došla na sud, a prije saslušanja mu je i slala poljupce te uputila nekoliko riječi ohrabrenja, piše TMZ.

Sudinica je tokom ovog nedjelje pregledala dokaze koji stavljaju sumnju na muzičara pa je iduće saslušanje odredila za april.

Chris je cijelu situaciju komentarisao i na svom Twitter profilu koji je deaktivirao, a između ostalog napisao je kako tu noćnu moru zbog napada na Rihannu proživljava od 19. godine, da je umoran od toga svega i kako se moli svakog dana da sutrašnji ishod bude drugačiji.

‘Dan u mojoj koži je dan u paklu’ napisao je Chris, a u jednoj rečenici uporedio se s Isusom Hristom. ‘Da, svi su pričali o Isusu… Ali on je on, a ja sam ja, nisam mu ni približno sličan!!! Ja sam ljudsko biće i iskreno mislim da zaslužujem poštovanje, muka mi je od optužbi… Umoran sam od toga što me niko ne razumije’, napisao je Chris.

 

dnevnik.hr

Komentari

komentara