Magazin

Šokirao sve u bolnici: Doktore, izvinite, ali imam cijelu jabuku u …

Napisao H. H.

U svojoj karijeri imao sam na stotine uvrnutih slučajeva. Ljudi gutaju žilete, slavine, olovke, kašike, sve i svašta, ali nikada nisam vidio ništa slično ovome – rekao nam je jedan zdravstveni radnik iz Urgentnog centra

Zamislite jabuku. A sad zamislite i, koliko god to čudno zvučalo, jedan anus. Sljedeće što vaš um treba da svari je cijela jabuka u anusu. Djeluje nemoguće? Pa, i nije baš, kako smo saznali od zdravstvenih radnika iz Beograda. Naime, ljekari su morali da vade ovu voćku iz zadnjice jednog nesretnog Beograđanina, a u bolnoj situaciji bilo je i smijeha kad je pacijent odgovorio otkud mu jabuka u anusu!

Sve se dešavalo u 6 ujutro, prošle godine. Žena i muž došli su na Urgentni jer je muškarcu pozlilo, ali svojoj ljepšoj polovini nije htio da prizna šta se desilo, prenosi “Kurir“.

Hirurg ga je poslao na snimanje, da bi mu on, preznojavajući se i držeći sve vrijeme za zadnjicu rekao nešto što doktor u svojoj dugogodišnjoj karijeri nikada nije čuo.

– Doktore, ja imam cijelu jabuku u anusu.

– Probudio sam se u toku noći go, sjeo sam na kauč, a tamo je bila jabuka i prosto mi je ušla u anus – ispričao je čovjek, ubijeđen da će mu povjerovati u priču.

Sve je to ispričao krišom doktoru, tako da žena ne čuje, ali drugi radnici koji su bili pored su sve čuli!

Rendgenskim snimkom potvrđeno je da je jabuka tamo gde rijetko šta može da uđe. Pošto nije mogla da izađe drugačije, iz zadnjice je uklonjena hirurškim putem.

 

Komentari

komentara