Magazin

SLUČAJNI SUSRET BIVŠIH PARTNERA SE PRETVORIO U SKANDAL: Radu napala Momirova sestra! Ne proganjaj mi brata, ostavi ga na miru!

Napisao H. H.

Rada Manojlović doživjela je u petak neprijatnost na aerodromu „Nikola Tesla“, kada ju je napala Tijana Gajić, sestra njenog bivšeg dečka Momira Gajića, s kojim se slučajno srela. Prema riječima očevica, Momirova sestra je bila uvjerena da je pjevačica znala da njen bivši putuje sa suprugom i kćerkom na odmor, pa ju je optužila da je namjerno pozvala ekipu novinara da ih slika.

– Tijana je poludjela kada je vidjela Radu, a potom i novinarsku ekipu. Rekla joj je da nema smisla što je zvala medije da dođu i slikaju je s Momirom i njegovom porodicom. Pjevačica je pokušala da se opravda, ali je Tijana bila baš neprijatna. Nije htjela da sluša šta Manojlovićka ima da kaže. Poručila joj je da joj ne proganja brata, da je on sada oženjen čovjek i da ga ostavi na miru, iako se jasno vidjelo da su se slučajno sreli – kaže naš sagovornik.

Pozvali smo Radu, koja je potvrdila da ju je napala bivša zaova.

– Ni kriva ni dužna sam doživjela neprijatnost od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dječije bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemjerje. Prodavala mi je priču kako ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram našu sliku sa slave koju su svi portali prenijeli i onda sam opet ja bila kriva što se pisalo o nama – kaže Rada za Kurir i dodaje:

– Nikad me nije cijenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pjevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava – završava Rada.

Komentari

komentara