Magazin

Srpski kikbokser Pagonis i Mira Škorić skinuli Karleušu i Lukasa , a onda im se na sceni pridružila prava JK i nastala je ludnica!

Napisao H. H.

Nenad Pagonis izveo je urnebesnu imitaciju Jelene Karleuše. On je sa Mirom Škorić koja je imitrala Acu Lukas otpjevao duetsku pjesmu koju pjevač izvodi sa JK u originalu. Jelena se ove nedelje našla u ulozi žirija, a izvođenje “Bankine“ ju je ostavilo bez riječi. Inače Jelena je Pagonisu pozajmila svoj kostim koji je ona nosila tokom premijernog izvođenja pjesme.

“Ja nikada nisam vidjela da neko na štiklama izgleda ovako muževno i sek*i, bravo! To je pravi muškarac“, rekla je Jelena pa prokomentarisala nastup.

Jelena je pred kraj pjesme izašla na scenu i zajedno sa Mirom i Nenadom otpjevala pjesmu.

“Miro, neprijatno mi je da te gledam. Fantastična si bila, ovo je tvojih 5 minuta, fantastično! A Nenad… stvarno si prezgodna mačka! Ja inače ne pratim te sportove, ali sad ću da pratim, pošto smo lavovi. Bio si na visini zadatka“, rekla je Jelena kojoj se Nenad veoma dopao.

“Sa tom kosom si opletao oko vatre, jako mi je simpatično koliko te muči taj kostim“, rekao je Đura.

“Miro, kostim je fantastičan! Pagonis, naravno kako bih rekao… vi ne da ne ličite, to je suprotno, ali sjajano“, rekao je Andrija Pagonisu pored kog je stajala Jelena.

“On je pjevao, bio tačan, odličan, stvarno se potrudio“, rekla je Aleksandra.

“Bio si king kong, odnosno kvin kong“, dodala je Radovićeva i pohvalila i Miru Škorić.

Komentari

komentara