Magazin

IVAN PRIJETIO GOCI TRŽAN DA ĆE JOJ ODSIJEĆI PRSTE: Marinković se oglasio! Napravio sam kardinalnu grešku, a onda je došla policija!

Napisao H. H.

Goca Tržan nedavno je izjavila da joj je bivši suprug Ivan Marinković prIJetio da će joj isIJeći prste.

Naime, tokom rasprave i svađe oko razvoda, Ivan je planuo i rekao da će joj iseći ruke! Marinković je u vili Parova ispričao svoju verziju ove priče.

“Pre četiri ili pet godina, trebalo je po sporazumnom razvodu, po njenom predlogu, da mi skinu sporazumnog dužnika. Ja sam je najnormalnije pitao kada će da mi skine solidarnog dužnika, ona je to odbila. Tada sam krenuo u raspravu sa njom. Ako neće da mi ukine solidarnog dužnika, koji mi je najmanje bitan, šta onda da očekujem kasnije.

Zatim kada sam je pitao da li to znači da ćeš za pet godina da me zezneš i za stan, ona je rekla “Otom-potom”, što se i obestinilo, skinula mi je hipoteku. Tada sam uradio jednu kardinalnu grešku, koju je ona iskoristila. Vređali smo se međusobno i rekao sam joj “Budeš li me zaje.ala za stan, iseći ću ti ruke”, ona je to iskoristila i prijavila me policiji.

Isto veče je došla je policija kod moje majke i rekla da se javim ujutru. Javio sam se ujutru, pokazali su mi poruku i rekao sam da sam napisao to što su videli, ali u afektu, jer naravno ja nisam Hanibal Lektor. Nagodio sam se sa njima, dobio sam uslovnu kaznu i to je to”, kazao je Marinković.

Komentari

komentara