Magazin

Hana očitala lekciju estradi: “Lako je napisati status, gdje ste danas na posljednjem ispraćaju Donne Ares?!”

Napisao H. H.

Pjevačica Azra Kolaković, koja je preminula poslije teške bolesti, sahranjena na Gradskom groblju u Bihaću Od Done Ares, koja je u ponedeljak 2. oktobra preminula u 41. godini života poslije duge i teške borbe sa rakom, oprostili su se mnogobrojni prijatelji, članovi porodice, poštovaoci njenog lika i djela. I dok se od pjevačice putem društvenih mreža oprostio veliki broj kolega, na posljednjem ispraćaju gotovo da ih nije bilo.

2TV voditeljica Hana Hadžiavdagić je osudila brojne Donnine kolege, koji su pisali statuse i opraštali se od pjevačice, dok danas nisu mogli doći da je isprate na vječni počinak, prenosi “Ekskluziva“.

– “Od čitave estrade na posljednji ispraćaj našoj Donni Ares došlo je bukvalno pet pjevača. Uopće neću komentirati to da od “kolega” koji su bili na koncertu u Zetri dođe samo Deen. Najlakše je napisati status, ali je zaista teško doći u Bihać preko sedam gora i sedam mora. Sramite se!“, napisala je Hana i izazvala veliki broj komentara, a većina je dijelila njeno mišljenje.

 

Komentari

komentara