Magazin

Šako Polumenta se dirljivim riječima oprostio od Donne Ares i otkrio detalje njenog iznenadnog razvoda

Napisao H. H.

Iako su svi bili svjesni ugroženog zdravstvenog stanja Donne Ares, mnoge je vijest o njenoj smrti pogodila kao grom iz vedra neba, budući da se pjevačica neumorno borila sa kancerom i konstantno slala ohrabrujuće poruke koje su bile inspiracija hiljadama ljudi. Njen kolega Šako Polumenta samo je jedan u moru onih koji se veoma teško nosi sa ovim gubitkom.

– Pamtiću je kao dobrog čovjeka, dobrog kompozitora, kantautora, drago mi je što sam dio njene diskografije. Ona je prije svega bila divan čovjek, divna žena, pravi prijatelj. Ja sam tokom svih ovih godina dok se borila sa kancerom bio u kontaktu sa njenim suprugom Džavidom, redovno sam se informisao o njenom zdravstvenom stanju i pružao joj podršku da se izbori sa bolešću – ispovijedio se pjevač koji je sa Donnom snimio duet “Mašina” prije sedam godina, piše “Pulsonline“.

Budući da je bio i te kako vezan za koleginicu, rekao nam je i nekoliko riječi o njenoj iznenadnoj želji da se razvede od dugogodišnjeg partnera samo nekoliko mjeseci prije smrti.

– Ne znam zašto je Donna riješila da ostavi Džavida. Ono što mogu da vam kažem da je bio veoma vezan za nju, da joj je bio najveća podrška i da ne bi sve ovo preživjela do sada da nije bilo njega. Vjerujem da je zbog bolesti ušao u nju neki nemir i da je ona zato odlučila da se rastanu. Ne vjerujem da je tu postojao neki konkretni razlog, da je on nešto pogrešno uradio, ja u to ne vjerujem. Poznajem čovjeka, znam koliko ju je volio i koliko je dobar.

Komentari

komentara