Magazin

DARA BUBAMARA RASTURILA BRAK: U vezi sa oženjenim, ostavio ženu i djecu

Napisao H. H.

Dara Bubamara ima novog dečka, a to je, prema informacijama Kurir Starsa, biznismen iz Hrvatske. Međutim, on je oženjen i ima dvoje djece!

Novi dečko Dare Bubamare je zbog nje napustio ženu i dvoje djece. Te tvrdnje je rekla njegova supruga Vesna u telefonskom razgovoru. Bubamari smo poslali poruku s pitanjem da li je to tačno.

– To nije istina! Ta žena lupeta! Imam dečka i ne interesuje me ko se razvodi – poručila je Bubamara za Kurir sa Crnogorskog primorja.

Podsjetimo, žena koja se javila redakciji “Kurir Starsa– Sumnjala sam da ima neku, ali ni slutila nisam da je riječ o poznatoj ličnosti. Onda sam u njegovom telefonu našla prepisku, ali i njene gole fotografije koje mu je slala. Navikla sam da mog muža jure žene, veoma je lijep, korpulentan muškarac, ima i novca, ali dosad se nije rodila ta koja bi ga odvojila od mene i naše djece. Ipak, sa Darom je drugačije. Zbog nje smo se posvađali, ne znam gdje je, ne odgovara ni na pozive ni na poruke – ispričala je Vesna S. i dodala da se nada da će joj se muž vratiti.

Komentari

komentara