Magazin

Opljačkana Jelena Karleuša!

Napisao H. H.

Srbijanska folk diva Jelena Karleuša ponovo se našla na meti lopova. Ovoga puta, pjevačici su iz penthausa u Lisičijem potoku odnijeli omiljene modne detalje – cipele i tašne.

To je bilo prije oko godinu dana. Grupa mladića tipovala je pjevačicu jer su bili sigurni da u luksuznom domu drži skupcjeni nakit, satove i novac. Bili su tačno upućeni u koje vrijeme napušta kuću, kad joj se djeca vraćaju iz škole, a kad je na putu u inostranstvu. Znali su i tačan raspored kamera, ali i da kuća ima video-nadzor“, priča dobro obaviješten izvor.

“Upali su kad je Jelena s djecom otputovala u Tursku kod muža, ali nisu našli ništa od onoga što su tražili. Zato su odlučili da pokupe pjevačicine skupocjene cipele i tašne. Kad se vratila iz Istanbula, zatekla je haos, ali slučaj nije željela da prijavi policiji, već je promijenila sigurnosni sistem u domu“, tvrdi sagovornik.

Međutim, Karleušin PR Zoran Birtašević kaže da se to nije desilo.

“Ma to su gluposti. Šta, to su kao neki fešn lopovi, je li? Jelena bi sigurno prijavila policiji da se tako nešto desilo”, tvrdi on, piše “Kurir“…

Komentari

komentara