Magazin

KARLEUŠA OTKRILA SOČNE DETALJE: 3 nedjelje bez odnosa sa suprugom! Danas slave titulu u Istanbulu, a evo šta ona planira!

Napisao H. H.

Jelena Karleuša danas je otputovala za Istanbul kako bi sa suprugom Duškom Tošićem i njegovim timom, FK Bešiktaš, proslavila titulu koju su osvojili prije nekoliko dana. Pošto je navjačima Bešiktaša ispunila želju da sa mužem nema se*s tri nedjelje, Jelena je otkrila detalje današnje posjete suprugu.

“Idem za Istanbul i proslavićemo zajedno na stadionu. Ja ću, kao i uvijek, vama medijima proslijediti lijepe slike i snimke i biće kao i prošle godine. Ne znam da li ću pjevati, vidjećemo šta je po protokolu, ali ću biti na stadionu. Na samom terenu“, rekla je ona.

Jelena je poznata kao fešn manijak i žena koja obožava šoping, ali ovog puta možda to i propusti.

“Ne znam da li će biti šoping, ali biće lijepo veče sa navijačima i sa mužem. Nisam muža dugo vidjela“, rekla je pjevačica kroz smijeh.

Pošto je navijačima obećala da neće imati odnose sa suprugom pred veliku borbu, na pitanje da li će mu konačno pružiti taj užitak, Jelena se zacrvenila, a onda rekla:

“Pa, dobro, evo danas se možda nešto desi… Hoćeš detalje, kako sam osmilila to ili? Pa da, ja imam scenario. Uvod, razrada i grande finale“, rekla je Jelena kroz smijeh.

Komentari

komentara