Magazin

NAJVEĆI ESTRADNI RAT SE NASTAVLJA: Pogledajte kako je CECA ZAPRIJETILA KARLEUŠI i kako ju je UVRIJEDILA!

Napisao H. H.

žCeca Ražnatović je prvi put progovorila o Jeleni Karleuši. Ceca smatra kako po konstantnim izjavama animozitet pjevačice Jelene Karleuše prema njoj godinama ne jenjava, već raste.

Iako je sve ove godine ćutala na prozivke koje je Karleuša javno iznosila na njen račun, Ceca je odlučila da prvi put progovori i stane na put najnovijim Jeleninim izjavama u kojima je optužuje da je kriva za ubistvo Zorana Davidovića Ćande.

– Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu, a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Samo jednom sam pomenutu osobu tužila i dobila je na sudu – kaže Ceca i dodaje:

– Trpim najprizemnije klevete i laži. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima jer sve ovo više nema ljudskog smisla. Primorana sam da zaštitim kako sebe tako i svoju porodicu, jer su svi na udaru, a ne samo ja. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko vještačenje jer ne vjerujem da normalan čovjek može izgovoriti takve stvari – kaže Ražnatovićeva, koja je odlučila da presavije tabak protiv Jelene Karleuše, koja nije štedjela riječi da koleginicu nazove ološem krvavih ruku i konkubinom, prenosi Alo.rs.

Jelena Karleuša je na ovo poručila Cecikako će joj tek jeb*ti mater i dodala: Ma*š na poligraf.

Komentari

komentara