Magazin

Super ideje – Tekst za one koji će Novu 2014. dočekati solo

Napisao admin

Ne očajavaj ako si godinu završio bez partnera, vjeruj da će se osoba tvog života pojaviti tokom 2014, sa tom idejom uživaj u ovom dočeku.


Žena (Foto: Cure.ba)

I novogodišnji doček bez voljene osobe može biti super. Uživaj u prijateljima, članovima porodice i familije, onima koji te vole i poštuju.

Tvoja želja da u ponoć poljubiš osobu svog života nije ostvarena, ali je samo odložena. Možda baš na ovom dočeku upoznaš nekog novog i zanimljivog. Zato, nikako nemoj ostati kod kuće i očajavati.

Ako Novu godinu čekaš u nekom klubu, dobro “snimi” okolne stolove, iskoristi prazničnu opuštenost i bez straha priđi osobi koja ti se najviše dopada. Čestitanje u ponoć je najbolja prilika, ali nemoj mnogo da odugovlačiš jer neće svako ostati u kljubu do zore.

Doček u kući prijatelja, ili tvoja žurka za najbliže, je takođe dobra prilika. Raspitaj se ko će doći prije nego što kreneš u goste, kako ti se ne bi desilo da se udvaraš nekome ko je već zauzet, ali je iz opravdanih razloga te noći došao bez pratnje.

Ako ti praviš parti, kaži priajteljima da slobodno povedu nekoga, naročito one koji su takođe samci.

A da odeš na putovanje? Naravno, ako za to imaš dovoljno novca. Bilo da si na putu sam, ili u društvu prijatelja, nekoliko zajedničkih dana sa nepoznatim ljudima je idealna prilika za nova poznanstva.

U svakom slučaju ne tuguj ako nikoga ne upoznaš – godina je duga…

cure.ba

Komentari

komentara