Magazin Video

Saznajte ko je od poznatih došao upoznati glumca – Pogledajte kako su Srbi dočekali Sulejmana! (VIDEO + FOTO)

Napisao admin

Brojni krici raspomamljenih žena, uzvici, dozivanja i aplauzi, nisu mogli da omekšaju Halita Ergenča, koji je bio preumoran kako bi davao izjave i slikao se sa obožavateljima.


halit Ergenc (Foto: Telegraf)

Najveći turski glumac današnjice, Halit Ergenč, sleteo je u Beograd sa više od sat vremena zakašnjenja, budući da je doživeo nezgodu, kada je na avionu kojim je leteo, otpao točak.Sulejmana su dočekali sa oduševljenjem i kricima, a brojne poznate ličnosti čekale su u redu kako bi se slikale sa njim.

Među prvima je pristigla Ceca Ražnatović, koja je imala obećanu večeru sa Ergenčom, budući da je turski plejboj izrazio želju da upozna dve najveće muzičke zvezde u Srbiji. Trebalo je da im se pridruži Goran Bregović, ali kako Telegraf saznaje, od večere nema ništa.

Mnogobrojne poznate ličnosti došle su kako bi se upoznale sa zvezdom. Suzana Mančić, Nikolina Pišek, Vesna Dedić, Jelena Bačić Alimpić, Kalina Kovačević, Ceca Ražnatović, Viktor Savić, Andrija Milošević i Mima Karadžić čekali su Sulju više od sat vremena, te su neki besni otišli, budući da je samo prošao pored njih.

Glumac nije davao izjave, niti se zadržavao dugo, iako ga je horda raspomamljenih žena čekala.

Ipak, bilo je i onih istrajnijih, kao Ilda Šulić, koja je uspela da se domogne glumca i upozna se sa njim. Obožavatelji su se gurali kako bi se pozdravili sa glumačkom zvezdom.

telegraf.rs

Komentari

komentara