Magazin

Kovačević progovorio o pričama da se Nataša Bekvalac razvela zbog njega: “Razvodi nisu moj teren!”

Napisao H. H.

Srbijanska pop zvijezda Saša Kovačević i atraktivna srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac nedavno su ponovo podgrijali priču da su u emotivnoj vezi.

Naime, Saša se nakon vijesti o pjevačicinom razvodu od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića pojavio na njenom nastupu u jednom lokalu.

Cijele noći su razmjenjivali poglede, a kada joj se pridružio na sceni pjevač je izgrlio i izljubio i tada je nastao lom. Dok je Nataša na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz emotivnu poruku, Kovačević se nije oglašavao ovim povodom, sve do sada.

Budući da se špekulisalo da je upravo zgodni pjevač krivac za Natašin razvod, Saša priča u kakvom je odnosu sa novosadskom barbikom, kao i da li je možda posavjetovao oko razvoda.

“Iskreno, ni sam se ne sjećam kako sam upoznao Natašu, ali poznajemo se baš dugo i sve je to šoubiznis. Uvijek sam smatrao da je bolje da neke privatne stvari držim za sebe… Nismo mi u takvoj vrsti odnosa da se viđamo po dva, tri puta sedmično, pa tako nismo stigli da popričamo ni o njenom razvodu. Ja sam je sreo na nastupu gdje sam došao jer sam bio slobodan i jer dugo nisam izašao. Smatram da klub nije ni vrijeme ni mjesto da se priča o temi kao što je razvod. Ne volim da se miješam u tuđi privatni život, to nije moj teren”, rekao je Kovačević, piše “Pink“…

Komentari

komentara