Magazin

Željko Samardžić: Koncertom za Velež mnogima ću začepiti usta

Napisao H. H.

Željko Samardžić rado je viđen gost u Sarajevu. Publika sa nestrpljenjem očekuje njegov veliki solistički koncert u glavnom gradu BiH, a priliku da uživa u njegovim pjesmama imali su fanovi u sarajevskom Domu mladih na slavljeničkom koncertu Jasne Gospić.

”Drago mi je što sam bio na ovom predivnom koncertu. Rado sam prihvatio poziv naše Jasne sa kojom imam odličan duet “Sarajevo meni putuje”. Čestitao bih slavljenici na predivnoj večeri, kada je moja publika u pitanju nadam se i vjerujem da je ovo uvertira za moju veliku noć i pravi spektakl. Pored Sarajeva u planu su koncerti u Mostaru, Tuzli, Zenici… Moj album “Mila” putem interneta bit će u prodaji krajem tjedna. Kada publika čuje prvu pjesmu, bit će iznanđeni, ali poslije kreće nešto sasvim drugačije”, kaže Željko Samardžić za Faktor.

Popularni Želja poznat je kao veliki nogometni fan, a posebno ga raduju sve bolji rezultati njegovih “Rođenih”.

”Imam kontakte sa novim rukovodstvom Veleža. Imamo i neke zajedničke planove. U pitanju je jedan lijep koncert podrške za moj voljeni klub. U sadašnjoj Upravi sada je fina raja. Koncertom ću začepiti usta pojedincima koji su svašta pričali i pisali. Slobodno to neka rade, ništa im ne zamjeram. Ali istina uvijek pobijedi”, kaže Samardžić.

Komentari

komentara