Magazin

DJECA VRIŠTALA ZBOG OVOG PRIZORA Otišla da poveća usta: Vratila sa se pravim užasom!

Napisao H. H.

Prije nego što je posljednji put otišla na estetsko povećanje usana, 24-godišnja Leona Omalej je četiri puta radila estetsku intervenciju usana na klinici.

Nakon posljednje intervencije, Leona se unakazila! Leona tvrdi da hirurzi nisu vodili računa o higijeni. Ona kaže da nisu nosili rukavice a igle su držali u plastičnim kesama umjesto u sterilnim. Koristili su neprikladne konce za zašivanje. Tretman je izazvao oticanje zbog čega je hospitalizovana a njena djeca su doživjela traumu kada su vidjela mamu.

Leona je platila 180 dolara za kozmetičku operaciju, ali taj jeftini poduhvat koštao je mnogo više kada je vidjela kakva su joj usta.

leona
“Izgledala sam kao Pit Burns. Kao da imam dvije spojene kobasice na licu. Lice je počelo da mi otiče, a oči su mi suzile. Nisam mogla ni da govorim ni da pijem. Zvala sam hitnu pomoć a oni su poslali svoja kola, da bih završila u bolnici na šest sati gdje su mi dali steroide. Nikada ništa slično nisam doživjela, tresla sam se od straha”, rekla je ona. Kada je probala da napravi selfi bila je očajna, pomislila je “šta sam to uradila sebi”,prenosi Kurir.

leona
“U početku nisam ništa željela da kažem mami jer nije voljela da radim te stvari. Ali na kraju sam morala. Kada me je vidjela pozlilo joj je. Moj dečko me je odgovarao od svega toga, najviše me je zaboljelo kada su se moja djeca prestravila kada su me vidjela, a nisam smjela da ih pustim blizu tih užasnih usana”, navodi ona.

Komentari

komentara