Magazin

Sofia Vergara otkrila nekoliko zanimljivih tajni ljepote

Napisao H. H.

Iako kolumbijska zavodnica Sofia Vergara ima 44 godine, njezino lice i tijelo doista ne odaju tu brojku

POZNATA glumica uvijek je besorijekorno dotjerana.
Iako kolumbijska zavodnica Sofia Vergara ima 44 godine, njezino lice i tijelo doista ne odaju tu brojku. To Sofia može zahvaliti pravilnoj njezi lica i tijela, ali i sreći u privatnom životu.

No, kako je sama priznala u intervjuu za poznati časopis Self, postoje beauty stvari za kojima itekako žali, a svakako najvećom pogreškom smatra to što nije mazala cijelo tijelo zaštitnom kremom protiv sunca, već samo lice.

Simpatična Kolumbijka otkrila je još nekoliko zanimljivih beauty činjenica, kao npr. da mrzi vježbati, no tjera se na odlaske u teretanu, jer zna kako je ona dobra za nju. Tvrdi kako se itekako vidi razlika između ljudi koji vježbaju u njezinim godinama, i onih koji to ne rade.

Svakih 6 mjeseci mijenja rutinu vježbanja, a priznala je kako se ona i suprug Joe Manganiello pokušavaju držati uravnotežene prehrane te ne pretjerivati s ničim. Jedu sve, od zdrave hrane do slatkiša, no namirnica koju pokušava što više izbjegavati jest sol.

Kada je ona u pitanju, jedno pravilo baš nikada ne krši, a to je da ju izbjegava dan prije bilo kakve društvene obaveze.

Komentari

komentara