Video

(VIDEO) Preletio pola svijeta da bi iznenadio voljenu ženu za rođendan

Napisao H. H.

U manje od sat vremena imao je tri tisuće lajkova, a u svega tri sata čak osam tisuća lajkova

Poznati domaći travel bloger Kristijan Iličić je, čini se, veliki romantik. Dokazao je to još jednom na društvenim mrežama gdje je otkrio kako je iznenadio svoju djevojku Andreu za njezin rođendan. Ona je trenutno u Americi, a on joj je priredio pravo iznenađenje svojim dolaskom. I sve to zabilježio kamerom. Internet se ‘rastopio’.

„Ovo je definitivno najluđa stvar koju sam napravio do sada! Preletio sam pola svijeta kako bih osobu koju volim i koju nisam vidio 3 mjeseca iznenadio za njen rođendan. Pogledajte reakciju nakon što me ugledala“, napisao je Kristijan uz najnoviji filmić koji je objavio na društvenim mrežama.

U manje od sat vremena imao je tri tisuće lajkova, a u svega tri sata čak osam tisuća lajkova, 340 oduševljenih komentara te je video pregledan čak 130 tisuća puta.

„Divno…bravo…tako se to radi…Šta reći, kapa do poda care! Mislila sam da će mi srce iskočiti…suze same idu…jednostavno predivno…Svaka čast…baš je prava sretnica…“, samo su neki od komentara koji su se nanizali ispod videa koji traje nešto više od sedam minuta, ali vrijedi vaše pažnje.

Komentari

komentara