Trudnoća i majčinstvo

Iznenadna smrt poslije rođenih trojki! – Njegova žena je IZNENADA UMRLA i ostavila ga samog sa petero djece.

Napisao admin

Da je život veoma nepredvidiv, te da se može promijeniti u djeliću sekunde uvjerio nas je mladi bračni par čiju priču možete pročitati u nastavku.


Foto:arhiva

Kesi i Džoi su mislili da dobijanjem preslatkih trojki svaka njihova patnja u životu je prestala.

Oni su se upoznali 2004. godine na poslu i zaljubili.

 

Dvije godine kasnije su se i vjerili. Godine 2015. Kesi i Džoi su saznali da će dobiti trojke. To je značilo da će imati petero djece mlađih od 7 godina. Dvije starije kćerke, Kloi (6 godina) i Tenli (2 godine), nisu mogle da dočekaju nove članove porodice.

slika-3

A onda se sve promijenilo…

Džoi ju je požurivao da ode u bolnicu, a tamo su ljekari otkrili da ima ugrušak krvi u plućima. 29. janura 2016. godine Kesi je donijela na svijet dva dječaka i djevojčicu. Ubrzo joj je bilo bolje, ali dva dana nakon što je puštena kući, probudio ju je oštar bol u grudima.

slika-4

Dalji testovi su pokazali da Kesi nema više ugrušaka, ali da je njeno srce pod pritiskom. U tom momentu nije imala drugih simptoma, te je puštena da ide kući.

Samo 10 dana nakon što su čudesne trojke došle na svijet, njihov život se promijenio u trenu.

57f53c18-d0fc-42cb-8a1e-5d0b0a0a0a6c-89-preview

Džoi je pokupio Kloi i Tenli iz škole kako bi proveli vrijeme kod kuće. Oni će zauvijek pamtiti taj dan, jer je Kesi iznenada tog dana preminula. Otvorio je njenu kutiju sa lijekovima i ispostavilo se da je ipak bez ičijeg znanja pila lijekove protiv ugrušaka, koji su u kombinaciji sa hormonima i lijekovima poslije porođaja imali fatalno dejstvo.

slika-5

Ne postoje riječi kojim bi Džoi mogao da opiše šok i bol koji je osjetio.

Bilo je trenutaka kada je Džoi pomislio da će odustati od svog bola i tuge.

Sada se prilagođava životu svoje petero djece.

slika-8

Priznaje da je ponekad teško uspostaviti ravnotežu.

“Moraš biti tu za svoju djecu. Ne možete tek tako odustati, kada znate da petero male djece zavisi od vas” – rekao je Džoi.

moj.ba

Komentari

komentara