Trudnoća i majčinstvo

NEOČEKIVANA TRUDNOĆA – Primijetio je da mu se supruga ponaša kao da je trudna iako je on uradio vasektomiju, a onda je učinio ovo (FOTO I VIDEO)

Napisao admin

Tim Brummel iz Atlante primijeto je da se njegova supruga Richael ponaša kao da je trudna.

Žali se na umor, mučninu, povećan apetit.

Šalili su se time znajući da je on nedavno uradio vasektomiju. Ali Tim je odlučio da stvar provjeri.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Shvatio je da nije uradio petomjesečnu kontrolu da vidi da li je procedura bila uspješna. I da je samim tim sasvim moguće da je beba na putu.

Onemogućio je puštanje vode u WC šolji i uzeo uzorak nakon što je supruga bila u toaletu.

Test je bio pozitivan, a Tim je snimao reakciju svoje supruge kada joj je saopštio vijest. Kupio je cvijeće, a test sakrio iza čestitke sa riječima: „Ako si se ikada plašila da život može biti dosadan, ne brini, sada si mama četvoro djece.“

Richael je prvo bila u šoku, a onda je kroz suze izgovorila da ne zna šta da kaže i da li uopšte da vjeruje u tako nešto. Poslije tri dječaka, bračni par ponovo očekuje sina, čime je najstariji  razočaran. Silno je želio sestru.

Trudnoća nakon vasektomije nije toliko rijetka pojava. Najčešći razlog je seks bez zaštite odmah nakon zahvata, dok još svi spermatozoidi nisu napustili tijelo, a rjeđe se dešava da dođe do ponovnog aktiviranja spermalne cijevi ili da spermatozoidi prodru kroz svjež ožiljak nakon operacije.

 

novi.ba

Komentari

komentara