Trudnoća i majčinstvo

Prirodna trudnoća-četvorke! – Trudna 18-godišnjakinja otišla na ultrazvuk, a kad su doktori OVO vidjeli, skoro su se onesvijestili!

Napisao H. H.

Cheyanne (18) znala je da je trudna sa svojim drugim djetetom, ali posjeta liječniku rezultirala je šokom za cijelu njenu obitelj, piše Little Things. Ultrazvuk je otkrio kako je djevojka trudna ne s jednim, niti s dva, niti s tri, već s četvero beba, a trudnoća se dogodila potpuno prirodno, bez ikakvih dodatnih hormona ili IV oplodnje.

Šanse da se tako što dogodi su jedan u 800 000. A šanse za četvero identičnih blizanca su jedan u 11 do 15 miliona.

U rijetkim slučajevima, identični blizanci dijele amnionsku vreću. Kod Cheyanne, svaka od četiri bebe nalazi se u svojoj vlastitoj, što je dobar znak za daljnji razvoj beba, koje su za sada zdrave i dobro napreduju.

“Radili su ultrazvuk i vidjeli dvije glave. Zatim su me poslali na veći ultrazvuk i vidjeli da ih je troje, a kada sam se pomaknula i četvrto se pojavilo”, priča Cheyanne

Mladu majku podržava cijela obitelj, koja joj već pomaže sa šestomjesečnom kćeri, a čija će pomoć biti i te kako potrebna jednom kad četvorke stignu.

senzacija.ba

Komentari

komentara