Trudnoća i majčinstvo

Užasnp – Strava u Doboju: Majka ubila jednu, a baka dvije bebe!

Napisao admin

DOBOJ – Za ubistvo dvije tek rođene bebe u Doboju sumnjiči se njihova baka, dok je za smrt treće bebe navodno odgovorna mentalno zaostala majka. Kako su saopštili iz CJB Doboj, danas su uhapšene 4 osobe – V.B. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo “Teško ubistvo“, V.J. i Ž.C. sa područja opštine Modriča i R.B. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo “Obljuba nad nemoćnim licem“.


Kako nezvanično saznaju “Nezavisne“, uhapšeni su Vojkana Bogojević, baka, Žarko Cvijetić, Vid Janković i Rade Bogojević.

“Ova tri muškarca su sek*ualno napastvovala S.B. nakon čega je rodila troje djece“, saznale su “Nezavisne“.

“Tokom  istražnih mjera i radnji, koje su sprovedene u koordinaciji sa Okružnim tužilaštvom Doboj, utvrđeno je da je punoljetna S.B. u aprilu 2015. rodila živo novorođenče, za koje postoji osnov sumnje da ga je nakon porođaja ubila“, stoji u saopštenju CJB Doboj.

Protiv nje je danas podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Ubistvo djeteta pri porođaju“.

Prethodna dva ubistva desila su se u septembru 2011. i julu 2013. godine, kada je baka ubila novorođenčad i bacila ih u šipražje na njivi pored porodične kuće.

Policijski službenici Centra javne bezbijednosti Doboj, na osnovu prikupljenih operativnih saznanja locirali su prostor na kojem se najvjerovatnije nalaze tijela stradale novorođenčadi.

S.B. se trenutno nalazi u Instituciji za mentalno zaostala lica.

Uhapšena lica su danas, zajedno sa izvještajem o počinjenom krivičnom djelu, predata u nadležnost Okružnom tužilaštvu Doboj.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara