Trudnoća i majčinstvo

U posljednjem trenutku se predomislio i nije ušao u salu: Amel Ćurić zaplakao kad je vidio sina…

Napisao H. H.

Iako su dugo razmišljali o tome da i Amel prisustvuje trenutku kada će njegova izabranica na svijet donijeti plod njihove ljubavi, u posljednjem trenutku su odlučili da će Jelena u porodiljsku salu ući sama

Amel Ćurić i njegova supruga Jelena u ponedjeljak su postali roditelji. Jelena je u porodilištu Jezero u Sarajevo u ranim jutarnjim satima prirodnim putem na svijet donijela zdravog dječaka, kome su dali ime Kan.

– Čim je Jelena izašla iz sale, javili su mi. Odlično se osjeća, veoma je dobro podnijela porođaj. Iako još nisam vidio bebu uživo niti je uzeo, ne mogu vam opisati ovaj osjećaj. To se definitivno mora doživjeti. Oduševljeni smo porodilištem Jezero. Doktor mi je odmah nakon porođaja poslao fotografiju bebe. Bio je to neopisivo čudan osjećaj. U tom trenutku mi je suza krenula – kazao je Amel za magazin Azra samo nekoliko sati nakon rođenja sina.

Iako su dugo razmišljali o tome da i Amel prisustvuje trenutku kada će njegova izabranica na svijet donijeti plod njihove ljubavi, u posljednjem trenutku su odlučili da će Jelena u porodiljsku salu ući sama.

Kompletnu priču pročitajte u printanom izdanju magazina AZRA (broj 1115), koji je na kioscima širom Bosne i Hercegovine.

Komentari

komentara