Trudnoća i majčinstvo

Grozna istina: Evo šta se dešava s bebom tokom abortusa

Napisao H. H.

Doktor Entoni Levatino, ginekolog koji je radio abortuse, objasnio je javnosti, koristeći animaciju, šta se, tokom abortusa dešava sa majkom i bebom. On sam izveo je 1.200 abortusa.

U snimku priča o tome kako se okončava trudnoća u drugom tromjesečju. Beba je tada, u dvadesetoj nedelji, veličine dlana odraslog čovjeka.

– Veći dio javnosti je neinformisan o tome šta se dešava tokom abortusa – smatraju u organizaciji koja je protivnik abortusa “Live Action”.

– Oni koji lobiraju za abortus cijelu proceduru maskiraju eufemizmima. Koriste izraze kao što su produkt začeća, okončanje trudnoće i slično, prenosi “Beograd.in“.

Nedavna anketa je otkrila da je čak 81 odsto Amerikanaca za neko od ograničenja na abortus, uključujući da se procedura ograničava na trudnoće do prva tri mjeseca.

U istraživanju u kome je učestvovalo 1.700 Amerikanaca, 66 odsto njih koji sebe smatraju pristalicama izbora “za abortus” kažu da abortus treba dozvoliti u nekim slučajevima: u prvom tromjesečju, u slučajevima silovanja, incesta ili da se spase majčin život. Ili da se nikada ne dozvoli.

 

Komentari

komentara