Trudnoća i majčinstvo

Pogodite ko je majka djetetu i razotkrijte kakav je vaš mentalni sklop

Napisao A. K.

Na slici možete videti dve žene koje sede jedna preko puta druge i dečaka koji se igra na podu. Pitanje glasi: po vašem mišljenju, koja žena je prava majka deteta? Iako postoji samo jedan odgovor, koju god da izaberete daće vam dovoljno tragova da otkrijete nešto o sebi. Udahnite duboko, pažljivo pogledajte sliku i recite nam šta mislite, a onda pročitajte šta vaš odgovor znači.

Ako ste izabrali ženu koja sedi levo

Ako ste izabrali ženu koja sedi levo

Foto: meowgag.com
Ovo je odgovor koji je izabralo 70% ljudi, ali nisu u pravu. Verovatno nisu bili u mentalnom stanju da prepoznaju detalje na slici. Ipak, može da znači i da su vam neki delovi vašeg karaktera nepoznati.Vi ste kreativna osoba. Otkad ste bili mali, vaš projekat za školu bio najbolji i vaša kućica za lutke najlepša. Imate i snalažljivost na svojoj strani. Sa ovim osobinama, veoma vam je lako da zamislite stvari pre nego što krenete da radite na njima. Vi ste mladi Nikola Tesla!

Ljudi vas žele za prijatelja zbog vaše sjajne mašte i smisla za humor. Imate izuzetan muzički i umetnički ukus što vaše stavove čini uzuzetno cenjenim u većini društvenih situacija.

Osim toga, posedujete dobrotu i iskrenu empatiju zbog čega uvek dajete korisne savete. Vredni ste i velike su šanse da ćete sve svoje ciljeve ostvariti.

Možda ne posedujete superiornu inteligenciju, ali vaša hrabrost, čvrstina i trud odvešće vas do uspeha. Jedan od vašeh prioriteta jeste da imate sopstvenu porodicu i ako ga već niste ostvarili, u budućnosti ćete sigurno. Takođe, cenite novac.

Ako ste izabrali ženu koja sedi desno

Ako ste izabrali ženu koja sedi desno

Foto: meowgag.com
Kada se deca igraju, ona se podsvesno okreću ka roditeljima. Na ovaj način traže odobravanje. Ako ste izabrali ovu ženu, dali ste tačan odgovor.Ovo dokazuje da je vaša inteligencija mnogo superiornija nego što mislite. Leva hemisfera vašeg mozga je izuzetno razvijena. To je deo mozga ovezan sa logikom i rezonovanjem.

Zbog vašeg razuma, odlični ste u davanju saveta. Vi ste i veoma društvena osoba jer znate da tako stičete iskustva iz kojih možete da crpite znanje.

Takođe ste iskreni i poverljivi.

Imate i senzualnu crtu: kada je reč o romantici, vi ste onaj koji udovoljava drugoj strani, jer vaša osetljivost zaslepljuje vašu ličnost.

Vaša ekspidicija iz snova bila bi sa prijateljima i voljenim osobama, ali kada je u pitanju promišljanje i sagledavanje situacije, vi ste samotnjak.

Image source: meowgag.com
Izvor: Fokuzz

Komentari

komentara