Trudnoća i majčinstvo

Srbija – Pjevačica mrtvu bebu držala pet dana u torbi!

Napisao admin

Leš jednomjesečne muške bebe spakovan u putnu torbu otkriven juče u kragujevačkom selu Borac. Majka, koja je radila kao pjevačica, tvrdi da je dijete našla mrtvo u stanu i da je uspaničena krenula kući kod roditelja. Policija ispituje da li je dijete ubila majka ili je umrlo prirodnom smrću.


Beba (foto: cure.ba)

Pjevačica, stara 24 godine, poslije nekoliko mjeseci nastupanja po novopazarskim restoranima vratila se u kuću roditelja u u kragujevačkom selu Borac i u putnoj torbi donijela mrtvog jednomjesečnog sina.

Mrtvo muško dete je u putnoj torbi juče pronašla njena majka, koja je namjeravala da izvadi kćerkine stvari. Međutim, umjesto garderobe, ugledala je beživotno tijelo novorođenčeta. Vrišteći je otrčala do muža i rekla mu šta se dogodilo. Unezvereni čovjek odmah je pozvao policiju, koja je ubrzo stigla u njihovu porodičnu kuću.

– Prestravljena žena je ispričala kako je tog jutra primjetila da se pod tremom kuće nalazi torba. Pomislila je da ju je tu zaturila njena kćerka, koja je pet dana ranije došla u posjetu njoj i njenom suprugu. Vjerujući da je u njoj možda prljav veš koji je namjeravala da opere, izvukla je torbu i otvorila! Prizor koji je vidjela bio je stravičan! Ugledala je dječakovo izlomljeno i modro tijelo, koje je već počelo da se raspada – priča za Kurir izvor blizak istrazi.

Da se majka zaista porodila krajem decembra, potvrđeno je u kragujevačkoj bolnici.

– I majka i beba napustile su bolnicu u dobrom stanju, što je utvrđeno uvidom u otpusnu listu iz novopazarske bolnice – rečeno je u ovoj ustanovi.

Majka djeteta je rekla inspektorima da se porodila 31. decembra u Novom Pazaru, gdje je prvo radila kao konobarica, a zatim je bila i pjevačica. U iznajmljenom stanu je 27. januara pronašla mrtvog sina. Rekla je da se uplašila, pa je krenula kod roditelja.

Uzrok smrti utvrdiće obdukcija, a policija ispituje da li je dijete ubila majka ili je umrlo prirodnom smrću.

Inače, majka mrtve bebe ima još jedno dijete rođeno u vanbračnoj zajednici, a njega čuvaju deda i baba.

smedia

Komentari

komentara