Poslovni kutak

Miss Hrvatske o podmetanjima i ljubomori na svjetskom izboru ljepote

Napisao H. H.

Angelica Zacchigna, miss Hrvatske koja je naše boje branila u SAD-u na izboru za najljepšu ženu svijeta, vratila se kući bez lente. Iskreno je progovorila kako se osjeća i što je sve doživjela na natjecanju

Iako je Angelica briljirala u talent showu, u kojem je ušla u među 10 najboljih, te u sportu, gdje je osvojila drugo mjesto, nažalost, nije osvojila krunu niti je postala jedna od pratilja. ‘Malo mi je žao, iskreno! Žao mi je iskreno zato jer sam se jako potrudila pa sam se nadala da će se taj trud isplatiti’, rekla je Angelica za IN Magazin.

Otkrila je kako joj je najdraži trenutak natjecanja  bio onaj gdje je zapjevala. Izvela je pjesmuNATURAL women i oduševila. ‘Taj trenutak je meni bio možda najdraži jer sam imala priliku pokazati nešto što znam. Bila sam jako nervozna, sretna, emocionalna!’, kaže Miss Hrvatske.

Otkrila je kako je na natjecanju za najljepšu ženu svijeta bilo i ljubomore, i zlih jezika i podmetanja. ‘Bilo je  nekih ljubomora od cura koje su stvarno željele tu pobjedu. Mislim, kako što je i pravilo, svaka cura je išla tamo za pobjedu, ali s druge strane neke su to željele na neki forsirani način’, kaže Angelica.

Ispričala je kako joj je najveća potpora bio dečko Nikola, i roditelji. ‘Ali od svih sam osjetila veliku podršku. Od Istre do drugih krajeva, osjećala sam cijelu Hrvatsku“, priznaje Angelica.

Miss Hrvatske 22-godišnja Angelica Zacchigna nije ušla među 20 finalistica izbora za Miss svijeta. Ovogodišnja Miss svijeta je Stephanie Del Valle iz Puerto Rica. Prva pratiteljica je  Yaritza Miguelina Reyes Ramírez iz Dominikanske Republike, a slijedi ju Natasha Mannuela iz Indonezije.

Angelica Zacchigna

Angelica ZacchignaAngelica Zacchigna

 

Komentari

komentara