Poslovni kutak

Mostar: Otvoren „BH Telecom“ shop u TC „Bingo“

Napisao H. H.

U prisustvu građana, menadžmenta i zaposlenika kompanije „BH Telecom“, te brojnih gostiju, danas je otvoren „BH Telecom“ shop u tržnom centru „Bingo“ Mostar, na lokaciji Sutina bb uz magistralnu cestu M-17.

Kako je kazao izvršni direktor Direkcije za razvoj i poslovanje „BH Telecoma“, Duljko Hasić, otvaranje novog shopa je rezultat nastojanja BH Telecoma da građanima pruži što bolji kvalitet usluga i osigura im njihovu veću dostupnost.

U ovom poslovnom prostoru građanima će biti omogućeno priključenje svih usluga „BH Telecoma“, kupovina mobilnih i fiksnih telefona, laptopa, tableta i drugih uređaja iz bogate ponude „BH Telecoma“, te brojne druge usluge.

„Ovaj centar se nalazi u najvećem tržnom objektu na području Hercegovine i nastavit ćemo tu saradnju i u narednom periodu“, kazao je direktor Direkcije Mostar „BH Telecoma“, Adil Šuta.

Istaknuto je kako će ova kompanija i u budućnosti raditi na povećanju broja poslovnica kako bi se zainteresovanim građanima omogućila što veća dostupnost njihovih usluga.

Komentari

komentara