Moda

PROBLEMATIČAN DIO TIJELA – Nekoliko načina kako odjećom prikriti koju kilicu viška na trbuhu

Napisao admin

Bilo da se osjećate naduto ili imate koji kilogram viška oko trbuha, moglo bi vas zanimati nekoliko jednostavnih načina kako odjećom prikriti taj problematičan dio tijela.


odjeća (foto:cure.ba)

Od haljine na preklop do ‘peplum’ topića, postoje brojni načini na koje se možete poigrati kako bi sakrili koju kilicu viška na trbuhu. Izvolite nekoliko savjeta:

Prigrlite preklop

Haljine na preklop čine čuda u modnom svijetu. Žene im pribjegavaju kad god osjete problemčić s odijevanjem, osobito kod problema s kilogramima oko struka. Tu preklop leži i laska na pravim mjestima!

Zavolite sako

Dobri krojevi žensku siluetu čine skladnom. Sako krojen po mjeri bit će pun pogodak za brojne prilike, od ležernih do svečanih, stoga neka vam jedan obavezno uvijek bude pri ruci. Na stranu trendovi i tim slijedom predimenzionirani blejzeri koji izgledaju kao da ste ga posudili od bolje polovice – držite se vašeg savršenog kroja i nećete pogriješiti, piše Tportal.

Tamne boje

Crna boja izdužuje žensku siluetu, a to čine i ostale tamne boje. Držite ih se, jer čak i da je ta tvrdnja upitna, jarke boje privlače pozornost i nisu prikladne za dijelove tijela koje želite prikriti.

Nosite peplum

Peplum, osnosno volani oko struka, osobito ako su na topićima i bluzama, ali i haljinama, mogu biti vaš saveznik ako imate problema s trbuščićem. No, peplum stil najprije morate isprobati kako biste se uvjerili da laska vašoj figuri na svim pravim mjestima.

Držite se visokog struka

Hlače niskog struka mogu otkriti viškove oko vašeg pojasa, što nije nimalo privlačno. Držite se srednjeg do visokog struka hlača i traperica jer će prekiriti sve neželjene dijelove viškove.

Držite se krojeva koji prate siluetu

Ovaj naputak možda zvuči kontraproduktivan, no uvažite ga! Skrivanje trbuščića ispod širokih vesti može rezultirati jedino time da izgleda još veći. Zato strukturirani krojevi, koji dakle prate siluetu, kreiraju ženstvenu siluetu.

Izbjegavajte detalje

Ako želite sakriti trbuščić, izbjegavajte bilo kakve detalje na tom dijelu tijela. U obzir ne dolaze nikakvi džepovi niti pretjerani ukrasi.

Zaboravite na remen

Mislite da je remen u struku dobra ideja kad želite skrenuti pozornost s trbuha? Nije, jer će učinak biti suprotan, koliko god se na trenutak čini da ublažava nakupljene kilograme.

Izbjegavajte nametljive takanine

Tanke tkanine s elastinom ocrtat će svaku nepravilnost, stoga radije pribjegnite strukturiranim materijalima i vodite računa da odjeća ‘klizi’ po vama, umjesto da prianja.

Nosite rublje za oblikovanje

Možda nije najseksi na svijetu, ali rublje za oblikovanje zahvalno je za nositi ispod odjeće, osobito one svečanije i kad znate da ćete se naći u nekoj fensi prilici koja zahtijeva i fensi odjeću.

cure.ba

Komentari

komentara