Moda

Trendi komadi: Kakve ćemo kapute nositi ove sezone

Napisao A. K.

Hladniji dani brojne su natjerali na vađenje toplijih komada odjeće, pa tako i razmišljanja o tome kakav će kaput nositi ove zime. Nova sezona sa sobom donosi i neke nove-stare trendove po pitanju ovog neizostavnog toplog komada

Ove sezone nikako nećete pogriješiti ako se odlučite za kupnju broj većeg kaputa. Oversized, odnosno predimenzionirani kaputi glavni su trend sezone, a njih, osim veličine, uglavnom simboliziraju velike kragne, dvoredno kopčanje i detalji poput velikih džepova.

Predimenzionirani kaputi su kao stvoreni za slojeviti stil oblačenja koji će poslužiti kao zadnji ‘touch’ osmišljenoj toploj kombinaciji, piše Tportal.hr
Uz predimenzionirane kapute koji djeluju kao da su posuđeni iz muškog ormara, i ove sezone posebno se ističu kaputi od eko krzna u efektnim bojama.

S takvim tipom kaputa ne morate se bojati da ćete u hladnijim danima proći neprimjećeno, a ako ste dovoljno modno hrabri nećete pogriješiti odlučite li se za kaput leopard uzorka koji je ove sezone posebno poželjan ako je suditi prema ponudi high street brendova i slavnim damama.

Ovim aktualnim primjercima pridružuje se i novi-star trend u znaku kaputa military stila.

Maslinastozelena boja, maskirni uzorci i dvoredno kopčanje samo su neke od karakteristika vojničkog stila odijevanja koji ove sezone nanovo uživa veliku popularnost među poznatim dizajnerima i lancima dućana ulične mode, a od svih odjevnih komada najviše krasi upravo kapute.

Komentari

komentara