Moda

Proljeće 2018: Tri trendi jakne koje morate imati ove sezone

Napisao A. K.

Za vas smo izdvojili tri večna modela koja će obeležiti sezonu pred nama…

Nakon bobmer jakni, parki, balonera… ovog proleća u centru pažnje biće tri modela jakni, koje su večni klasici: teksas jakna, klasični sako i kožna jakna!

Zahvaljujući njima u svakom trenutku možete izgledati i elegantno i chic, a pravo su rešenje za sve modne nedoumice. I stoga su neizostavan deo gardeobera svake moderne dame!

Teksas jakna

Komad koji dolazi u bezbroj nijansi i krojeva, i traje večno.Teksas jaknu možete kombinovati uz gotovo sve što vam padne na pamet. Idealna je za ležerne dnevne kombinacije kojima želite udahnuti malo klasičnog buntovničkog duha i notu boho chica.

Klasični sako

Statement komad koji često vidimo na brojnim zvezdama i koji svaku kombinaciju podigne u sekundi. Klasični crni sako možete da kombinujete na bezbroj načina – uz jeans, crne cigaret pantalone, baggy pantalone ali i haljinu, mini suknju.

Crni, sivi i beli je idealan za večernje kombinacije i poslovne, dok su modeli u neon i veselim bojama sjajni za kafenisanja, svirke, koktel varijante na otvorenom.

Kožna jakna

Žene su odavno shvatile koliko vredi dobra kožna jakna. Komad koji je bio omiljen buntovnim marginalcima i motoristima na velika je vrata ušao u mainstream, a sigurni smo da status klasičnog statement komada neće nikada izgubiti.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Komentari

komentara