Moda

U ovo doba godine – 6 komada odjeće koji nam izdužuju figuru

Napisao admin

U ovo doba godine svi pokušavamo da prikrijemo onih nekoliko kilograma viška nakupljenih tokom hladnih dana. Ukoliko rezultati zdrave ishrane i pojačanog vježbanja još nisu vidljivi poslužite se trikovima i iskoristite 6 komada odjeće koje imate u ormaru.


odjeća (foto:cure.ba)

Oblačenjem je moguće izdužiti figuru i prevariti ogledalo. U tome će vam pomoći 6 odjevnih komada, od kojih neke već imate u ormaru. Dakle, dovoljno je zaviriti , potražiti pravi komad i zablistati.

Teksas jakna

Komad koji je uvijek u trendu je upravo teksas jakna. Ove sezone odaberite uži model koji će pratiti liniju tijela i tako vas vizuelno suziti u gornjem dijelu.

Maksi haljina

Odličan izbor u kojem ćete biti u trendu, a neće vam biti vruće. Možete je nositi na japanke, baletanke, platforme ili visoke potpetice. Odaberete li dugu haljinu ili suknju s redovima nanizanih volana izdužiće cijelu siluetu i vizuelno vas suziti. Uzorak? Cvjetni naravno!

Kratka haljina dugih rukava

Ovaj komad možete da nosite ujutru, popodne i uveče uz drugačiju obuću i modne dodatke i baš je zbog toga jedan od najpoželjnijih ljetnih komada odjeće. Pokrivene ruke i gole noge odlična su kombinacija koja će vas vizuelno izdužiti.

Crne bermude ili šorc

Šorc visokog struka koji ćete nositi s kaišem vizuelno će produžiti vaše noge. Vrlo trendi u svim bojama, ove godine su popularniji od mini suknjica, a jednako zavodljivi. Iskoristite to!

Sako u nježnoj boji

Zaboravite crnu i uživajte u nježnoj boji pudera. Sako ravnog kroja koji ide do ispod zadnjice, ne bojte se, neće vas vizuelno proširiti, već naprotiv.

Platforme

Moramo li da napomenemo da izdužuju noge, a puno su udobnije od štikli? Odaberite model koji vam se sviđa i uživajte u toplim danima.

cure.ba

Komentari

komentara