Moda

već u trećem looku – Victoria Beckham ne izlazi iz svoje pret-a-porter linije (FOTO)

Napisao admin

Dizajnerica pokazala već treći look iz netom predstavljene proljetne kolekcije…


Victoria Beckham (foto:cure.ba)

Tek su četiri dana prošla otkako je Victoria Beckham pokupila lovorike na račun svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2013., a njujorški paparazzi poznatu su dizajnericu uhvatili u već trećem looku s njene luksuzne piste. Kolekcija, u kojoj je Vicky po prvi puta predstavila i odvojene odjevne komade, vrlo se brzo našla i u njenom ormaru, a za jučerašnji dan, proveden u društvu kćerkice Harper Seven, Victoria je osmislila čak dva stylinga.

Prvi look, namijenjen za ručak u skupocjenom restoranu, sastavljen je od dva izdanja s piste. Nakon cijele godine nošenja uskih haljina, Vicky je izgledala vrlo svježe u crnim hlačama visokog struka i ležernoj bijeloj košulji, uguranoj u hlače. Styling je kompletirala bijelom kožnom torbom, također iz nove kolekcije, omiljenim crnim manolicama i velikim sunčanim naočalama.

Za večernju varijantu, Victoria je na sebe odjenula kompletni look s piste, koji je činila intenzivno narančasta suknjica A-kroja i krepka bijela košulja rupičastih rukava. Umjesto ravnih sandala kao na reviji, dizajnerica se odlučila za čizmice otvorenih prstiju u boji kože, koje je za njenu prezentaciju potpisao Manolo Blahnik, te zlatnu clutch torbicu.

Koji look vam se više sviđa?

cure.ba

Komentari

komentara