Ljepota Moda

Idealne kovrdže – Minival – da ili ne?

Napisao admin

Prije nekoliko godina minival je bio u potpunosti out i jedan od najozlogašenijih tretmana u povijesti frizura. Gotovo je potpuno nestao iz frizerskih salona, ali i s naših glava. Danas se minival ponovno vraća u modu, kuca na naša vrata, s novim, unaprijeđenim i poboljšanim formulama i tehnikama.


kovrdže (foto:cure.ba)

Nekada se “trajna” radila samo na male viklere, uvijek s istim kemijskim razvijačem te većina žena nije mogla birati izgled svojih kovrči i sve su izgledale kao da idu kod istog frizera. Danas postoje različite formule razvijača s kojima se postiže željeni izgled kovrči, kao i kemikalije različitih jačina o kojima ovisi koliko često će se tretman ponavljati. Obično se ponavlja nakon mjesec, dva ili šest mjeseci.

Moj savjet je da pronađete sliku s idealnim kovrčama i dobrog frizera koji će vam reći u kojoj mjeri se takav izgled može postići na vašoj kosi. Ako ste gotovi s morskim godišnjim odmorom za ovu godinu, onda je pravo vrijeme da stavite minival. Što se njege tiče, ona treba biti i u skladu s vašim vlasištem, ali i novom teksturom kose, stoga pitajte frizera na licu mjesta što vam je činiti.

cure.ba

Komentari

komentara